![]() Foto-beeldbank compleet |
![]() Grafstenen-advertenties |
![]() Kwartaalbladen - Marskramers |
![]() Objecten in museum |
![]() Bibliotheek in museum |
![]() Palthehof.nl |
Voor details (Info.copyright) | ;
Homepage NVV → Boeken Museum Palthehof → Zoekresultaat |
Aantal gevonden publicaties : 2 (uit: 782)
|
||
|
Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie
1. |
![]() |
Boeknummer: 0274
Zuivelbereiding lV (de kaasbereiding in de fabriek) Informatief -- 520: Veeteelt (1952) [Burg, B. van der, Hartmans S.] In dit 4e boek wordt de bereiding van de kaas van het begin tot het eind uitgelegd, van ontvangen van de melk in de fabriek tot de kaas, die klaar is voor consumptie. Met zwart-wit foto's van kaasgebreken en een overzicht van de voornaamste in Nederland bereide kaassoorten. Koninklijke Nederlandse Zuivelbond;  |
2. |
![]() |
Boeknummer: 0534
Zuivelbereiding Informatief -- 520: Veeteelt (1943) [Burg, B. van der, Hartmans S.] Onderzoek van melk en zuivelproducten in het laboratorium eener zuivelfabriek Algemeenen Nederlandschen Zuivelbond;  |
Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 20 maart 2023