Boekencollectie Museum Palthehof Nieuwleusen
 → 
 →  [Boeknummer 0274]
 

 
 

 
 

 

Uitgebreid zoeken

Boeknummer : 0274
 
Titel : Zuivelbereiding lV (de kaasbereiding in de fabriek)
Auteur(s) : Burg, B. van der, Hartmans S.
Verschijningsjaar : 1952
Beschrijving / Onderwerp : In dit 4e boek wordt de bereiding van de kaas van het begin tot het eind uitgelegd, van ontvangen van de melk in de fabriek tot de kaas, die klaar is voor consumptie. Met zwart-wit foto's van kaasgebreken en een overzicht van de voornaamste in Nederland bereide kaassoorten.
 
Medium : Boek
Aantal delen :
Genre/Trefw. : Informatief
Boek-SISO-code : 520: Veeteelt
Uitgever en plaats : Koninklijke Nederlandse Zuivelbond
Aantal pagina's : 246
Afmetingen :
Druk : 5e
Uitgeleend aan wie :
Extra Foto's :
 
 

Vorige object   Volgende object

 

Uitgebreid zoeken
 

Record aangepast: 20 maart 2023