Boekencollectie Museum Palthehof Nieuwleusen |
|
|
![]() |
|
Boeknummer | : | 0274 |
---|---|---|
Titel | : | Zuivelbereiding lV (de kaasbereiding in de fabriek) |
Auteur(s) | : | Burg, B. van der, Hartmans S. |
Verschijningsjaar | : | 1952 |
Beschrijving / Onderwerp | : | In dit 4e boek wordt de bereiding van de kaas van het begin tot het eind uitgelegd, van ontvangen van de melk in de fabriek tot de kaas, die klaar is voor consumptie. Met zwart-wit foto's van kaasgebreken en een overzicht van de voornaamste in Nederland bereide kaassoorten. |
Medium | : | Boek |
Aantal delen | : | |
Genre/Trefw. | : | Informatief |
Boek-SISO-code | : | 520: Veeteelt |
Uitgever en plaats | : | Koninklijke Nederlandse Zuivelbond |
Aantal pagina's | : | 246 |
Afmetingen | : | |
Druk | : | 5e |
Uitgeleend aan wie | : | |
Extra Foto's | : | |
Record aangepast: 20 maart 2023